Vi Gikk Til Ekspertene For Å Gi Deg De Beste Tips Og Triks For Smykker

Kjøp av smykker betegner ofte en veldig viktig begivenhet i våre liv, enten det er ekteskap og forlovelse, et jubileum eller en gave for å få oss over pukkelen så å si. Ikke vær i kulden og ikke vite noe om smykker. Denne artikkelen vil gi noen tips når det gjelder smykker.

Ta deg tid til å vurdere hvordan dine verdifulle smykker lagres og sorteres. Du bør holde brikkene atskilt i rom, esker, holdere og kroker for bedre lagring. Kast dem ikke bare i hauger i en boks. Ikke bare kan det skade finere, skjøre biter, men det kan også gjøre et sammenfiltret rot fra kjeder.

Å ha et godt øye for å fange detaljene, og en magnet, er nøkkelen når du vurderer kjøp av alle typer sterlingsølvsmykker. For å oppdage svindel, se om magneten tiltrekker seg stykket. Hvis den gjør det, så rop «FAKE!» øverst på lungene og flytt til neste butikk. Du kan identifisere sterlingsølv ved å markere det, for eksempel «sterling», «ster» eller «.925.» Hvis du ikke finner et frimerke, ser du kanskje på en billig imitasjon.

Sørg for å få ringene størrelse riktig slik at de passer til deg eller noen du gir ringen til. Enten gå til en profesjonell eller bruk strengstrikset. Du vil ikke spille gjetningsspill og ende opp med å måtte returnere det flere ganger for å få det riktig. Ringen skal føles tett, men ikke for stram eller to løs. Ta også hensyn til den daglige vannvektssvingningen hvis du måler en finger selv.

Meld deg på en perlekurs, hvis du er fan av halskjeder og armbånd. Hvis du kjøper dem hele tiden, kan dette sette en bulk i budsjettet. Ta heller en klasse og lag litt smykker selv. Du vil spare massevis av å kjøpe allerede laget produkter, ha noe unikt å ha på deg, og du kan til og med selge noen av brikkene dine for å tjene penger.

Hvis du kjøper smykkene dine fra en pantelager, må du sjekke deres kvalifikasjoner. Finn ut om de har erfaring med juveler, sertifiseringer, eller om de jobber med gemologer. En pantebutikk som jobber med disse artiklene regelmessig, bør være kvalifisert til å vurdere og selge smykker til riktig pris.

Sjekk for slitasje og skader i hvert stykke du kjøper. Å bruke penger på smykker kan være en verdig investering, men hvis varen du investerer i ikke er i god stand, vil du kaste bort pengene dine. Undersøk hvert stykke grundig for å være sikker på at investeringene dine virkelig er verdt pengene.

Hvis kjolen din blir relativt vanlig, velg farger for smykkene dine fra blomstene i buketten din! Det er helt fantastisk når farger kommer fra ørene, nakken, håndleddet og blomster, alt skinner gjennom. Du kan til og med legge til en bit gnist til buketten din med krystallutsmykninger.

Enten du kjøper smykker til den spesielle personen ved den spesielle anledningen, eller bare en uformell kjøper, jo mer du vet jo bedre. Med så mange forskjellige typer og spesifikasjoner gjør det aldri vondt å være kunnskapsrik. Denne artikkelen ga forhåpentligvis litt veiledning når det gjelder å gjøre det viktige utvalget av smykker.

http://norskbunadsolv.com