Vår Insider Smykker Informasjon Vil Wow Deg

Det finnes ikke noe slikt som å være for informert om smykker. Hvis du foretar et kjøp som ikke er lurt, kan du være ute hundrevis eller tusenvis av dollar. Disse håndterbare tipsene vil hjelpe. Denne informasjonen kommer til å hjelpe deg å ta vare på deg smykker og styre klar av potensielle feil som folk vanligvis gjør.

Menn er veldig kresen om smykker de bærer, spesielt når de er begavet noen som kan virke feminin. Når du velger smykker til en mann, sørg for at det noe som går med måten de kler seg på. Også, når du velger hva du får for ham, sørg for at det er subtilt og ikke prangende.

Når du kjøper smykker på eBay, hjelper det å vite nøyaktig hva du leter etter. Det kan være tusenvis av oppføringer for en enkelt type smykker. Unngå frustrasjon ved å vite stilen og fargen du vil ha før du begynner å lete. I motsetning til en murstein og mørtel butikk, det kan ta timer å bla gjennom alt på nettet.

Hold deg innenfor budsjettet ditt. Splurging utenfor budsjettet kan føre til mange problemer, ikke bare økonomisk. Du kan ende opp med å føle deg overstresset hvis du innser at stykket du kjøpte forårsaker deg til å komme i gjeld. Økonomisk over-stretching selv er ikke den beste måten å kjøpe smykker, så hold deg til budsjettet.

For å holde smykkene i topp stand, aldri bruk den til å sove. Når du sover, produserer kroppen din mye svette og av gir mye varme, som begge kan forårsake alvorlig skade på smykker. Svette kan føre til at den tarnish eller rust, mens varmen kan føre til at myke metaller deformeres.

Metall allergier kan gjøre iført alle typer smykker, mest spesielt armbåndsur, kløende og smertefullt. En enkel måte å lindre kløen som noen ikke-edle metaller (vanlig i mange se tilfeller) kan forårsake, endre klokkebåndet til en laget av lær eller klut og deretter bruke et strøk med klar neglelakk på baksiden av klokken. Neglelakken, selv om den ikke er permanent, kan enkelt brukes på nytt når det trengs og beskytter huden mot å være i direkte kontakt med klokkens metalletui. Hvis spennen på det nye klokkebåndet er metall, ikke glem å gi det et belegg av neglelakk også. Selv den lille biten av metall kan forårsake noe alvorlig ubehag for de med følsomhet.

Lær hvordan å løse en knyttes halssmykke, selv en med delikate løkker. Før du gir opp på en tangenter knyttes masse edelt metall, kilde noen plast brytes. Plasser kjede på wrap og sette baby olje eller mineralolje på den. Ved hjelp av sy nåler, bør du være i stand til å skille knuten. Rengjør med varmt såpevann og tørk forsiktig av.

Vel, det er lett når du vet hvordan. Denne artikkelen har nettopp rørt på noen av tingene som du bør vite om denne svært givende hobbyen. Det er mye å lære, men i det minste har du nå noen gode ideer å sette i gang.

http://norskbunadsolv.com