Tips Og Strategier For Hvordan Du Får De Rette Smykkene

Smykkeshopping kan være morsomt og stressende hvis du vil ha et dyrt stykke. Avhengig av materialet et smykke er laget av, varierer prisen veldig for hvert stykke. Handlere som ikke kjenner smykkebransjen godt, ender ofte opp med å bruke mer enn nødvendig. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør smykkekjøpene dine klokt.

Når du velger smykker du skal bruke til bryllupet ditt, må du først bestemme om du vil kjøpe det eller leie det. Ofte er smykkene du har på deg som en brud ikke nødvendigvis noe du vil ha på deg igjen, så å leie er et utmerket valg og gir deg en høyere karakter enn du kanskje kan kjøpe direkte.

Når det gjelder å vise frem din personlighet gjennom smykker, kan du for det meste gjøre et større utsagn med mindre. Velg dristige, dramatiske brikker, men begrens deg til å ha på deg ett eller to om gangen. Et sofistikert par lysekroneøreringer kan sette ut et antrekk alene, og noen ganger er en prangende cocktailring den eneste glansen du trenger for å trekke oppmerksomhet.

Hvis du har kontantressursene, bør du vurdere å kjøpe funn, festemidler, kjeder og perler i større mengder; de fleste smykker og håndverksleverandører tilbyr betydelige rabatter på store bestillinger for å oppmuntre til rask lageromsetning. Din smykkevirksomhet vil forbruke mindre penger, men bare hvis du kjøper store mengder varer som kan brukes i en rekke stykker og stiler.

Mays fødselsstein er den intense grønne steinen kjent som smaragd. Hvis du virkelig vil uttrykke din hengivenhet til en bestemt spesiell person, må du være forberedt på å betale dyrt, siden denne steinen er veldig vanskelig å få tak i. Heldigvis kan smaragder opprettes i et laboratorium og er et nydelig og rimelig alternativ som ville være et ideelt anheng eller høyre håndring.

Fjern smykkene dine når du skal bruke skjønnhetsprodukter. Lotioner, parfymer, hårspray og barberkremer vil skade smykkene dine. Det kan bare gjøre smykkene dine skitne, men det kan også skade juvelene dine. Hvis du glemmer innimellom, burde det være greit. Ikke gjør det til en vane.

Når du ser på diamanter, er det viktig at du ikke ser på dem mens de sitter mot en svart bakgrunn. Du oppfatter kanskje farger annerledes og velger en diamant som egentlig ikke er det du leter etter. Sørg for å se det under et forstørrelsesglass, slik at du ser eventuelle feil det kan ha.

Når du kjøper smykker å gi i gave, må du sørge for at du velger brikker som passer til forholdet du har til mottakeren. Kostnadene, stilen og materialet til gavesmykker sier mye om hvordan giveren føler om mottakeren. Sørg for at gaven din ikke innebærer et forhold som ikke eksisterer.

Du bør ha en bedre forståelse av hva et godt smykkekjøp er. Sørg for at du følger disse tipsene neste gang du trenger smykker. Hvis du husker dette rådet, kan du spare tid og penger når du kjøper smykker.