Tips For Å Lette Stresset Med Å Handle Smykker

Smykker er veldig personlig. Hver og en har sine egne tanker og preferanser når det gjelder hva de kjøper og bruker. Det er fremdeles noen generelle tommelfingerregler som kan hjelpe deg når det gjelder valg av smykker. Her er noen tips for å hjelpe deg på vei.

For å få bruk ut av øreringer etter at halvparten av et par er tapt, bruk den som en brosje. Mange øreringer kan brukes akkurat som en brosje kan, og kan være et flott aksentstykke. Prøv å feste øredobben på et skjerf eller feste den på toppen rett under kragebeinet. En mer delikat ørering er en fin måte å aksentere en veske eller et belte på.

Ikke bekymre deg for hvor mye smykkene dine koster. Det viktigste er at brikkene du velger gjenspeiler din egenart. Det spiller ingen rolle om du har betalt en dollar eller tusen, hvis du elsker stykket, bruk den med tillit. Det er også helt akseptabelt å blande smykker med høy og lav pris.

Å ta vare på smykker er en av de viktigste aspektene ved å eie fine biter. Dette kan virke veldig vanskelig, men med riktig informasjon er det veldig enkelt å vedlikeholde selv de fineste delene. Forsikre deg om at du er riktig informert før du prøver å rengjøre eller polere deler.

Når du jobber med noen form for sølv, er det ett ord du alltid bør huske på – polsk! Hvis du polerer sølvet ditt regelmessig, vil det holde det skinnende og vakkert i mye lenger tid. Dette hjelper til med å forlenge stykkets levetid og se nyere ut lenger.

Hvis du har smykkene dine forsikret, må du ta gode bilder av det. Dette vil hjelpe når du arbeider med forsikringsselskapet i tilfelle noe skulle skje med smykkene dine. Det kan virkelig bidra til å øke prosessen og hjelpe deg med å komme gjennom byråkratiet. Det hjelper også med å dokumentere hva du har i tilfelle hjemmet ditt blir brutt inn.

Mens gull ofte blandes med andre metaller i store mengder, har platina en tendens til å være mer ren. Den mest populære typen er 900 Platinum, som er 90 prosent platina. Siden det er så lite av andre metaller som brukes i bitene, anses platina å være allergivennlig og er det foretrukne metallet til personer med allergi.

Hvis du får smuss inne i alle de små områdene på et smykke, kan de være veldig vanskelige å rengjøre. Det beste du kan gjøre er å varme den opp i et glassfat med såpe og vann på komfyren, og børst den deretter med en tannbørste. Forsikre deg om at ikke såpeblandingen koker, fordi den kan forårsake skade.

I smykker fungerer det som fungerer for naboen din kanskje ikke for deg. Du må virkelig få en følelse av hva du vil og hva du har råd til. Å lære mer om smykker er et flott første skritt i å skaffe deg de typer stykker som passer inn i din verden. Forhåpentligvis føler du deg litt mer selvsikker nå, å gå ut og kjøpe noen kuler.

http://norskbunadsolv.com