Bygg Smykkekolleksjonen Din Med Disse Tipsene

Smykker er en investering som så mange mennesker over hele verden gjør. Det gir mange følelsen av verdi og skjønnhet. Å kjøpe og ta vare på smykker er også et viktig aspekt å være nøye med. Denne artikkelen ble skrevet for å hjelpe deg med alle smykker og bør leses for å hjelpe deg med dine beslutninger.

Å lage dine egne smykker er lettere enn du tror. Du kan finne interessante anheng i håndverksbutikker som kan plasseres i kjeder du allerede eier, eller du kan enkelt kjøpe en billig kjede. Hvis du strikker eller hekler, kan du bruke garn til å lage chokers og armbånd. Selv om du kjøper og kombinerer kjøpte varer i butikken, kan du lage dine egne smykker, men du kan designe det du har på deg.

Ikke kjøp nyhetssmykker med mindre du vet helt sikkert at personen du kjøper det for, vil like det. Hvis din kone er en fan av Tornerose, er et dverghheng en passende gave. Ikke bare kjøp et smykke fordi det er søtt, sørg for at det også er passende.

Hvis du planlegger et tradisjonelt bryllup, kan du ikke gå galt med perler! Du kan ha dem på tiaraen din, ha dem som øreringer med øreringer, ha et nydelig Y-halskjede prydet med dem, eller til og med et perle- og Swarovski-krystallarmbånd. Blå perler er en utmerket måte å bli virkelig tradisjonell, eller låne din mors eller bestemors enkeltstrengskjede.

For å pynte en strikketopp eller en T-skjorte, par den med et langt halskjede som har en enkel stil. Lange halskjeder vil gi visuell interesse til toppen din, men å holde dem grunnleggende vil forhindre at de overvelder utseendet ditt. Prøv å bruke tynne halskjeder eller et halskjede med Y-form.

Sørg for å rengjøre sølvsmykkene dine ved hjelp av profesjonelle rengjøringsprodukter. Å bruke hjemmemetoder kan være effektivt, men bruk av rengjøringsmidler som er spesielt beregnet på sølv, kan bidra til å forlenge levetiden til sølvsmykkene dine. I tillegg, under ingen omstendigheter skrubb, sølvet ditt. I stedet velger du å bruke tannproteser for å skrubbe sølvet uten å forårsake børstemerk eller annen skade.

Kurer lett den grønne huden på kobbersmykker. Når du bruker smykker som har en kobberbase, kan du snart bli en martian. Det grønne er forårsaket av metallet som oksiderer. Stopp det i sporene ved å bruke klar neglelakk på smykker som skal berøre din bare hud.

Hvis du ønsker å selge smykker på nettet, må du sørge for at bildene du bruker får stykket til å se attraktivt ut. Ettersom den potensielle kjøperen ikke fysisk kan berøre stykket, er dette viktig slik at smykkene blir presentert i sitt beste lys. Sørg for at fokuset på bildene dine er selve stykket.

Som det ble sagt i begynnelsen av denne artikkelen, er smykker en investering mange mennesker over hele verden vil gjøre. Forhåpentligvis vil tipsene og informasjonen som var i denne artikkelen hjelpe deg i alle beslutningene du må ta angående den vakre smykkesamlingen din.

http://norskbunadsolv.com